Z mého talíře (krabičky) XXII.

3. března 2016 v 17:34 | Ráďa |  Potraviny
Po delší době opět pár fotek z mého jídelníčku Usmívající se.

Avokádo a jeho variace mám téměř denně. Tady avokádo s česnekem na slunečnicové housce:




S matcha čajem nemám dobré zkušenosti, zkoušela jsem ho 2x a nikdy jsem ho nedopila (hnus jeden zelenej S vyplazeným jazykem). Přesto jsem ze zvědavosti koupila tento matcha puding. Ten jsem připravovala s rýžovým mlékem a kokosovým sirupem, puding jsem dochutila ořechy a arašídovým krémem. Musím říct, že mi moc chutnal Úžasný.



Další skvělou novinkou v mém jídelníčku je řepová pizza (http://radinsen.blog.cz/1602/repova-pizza). Opět skvělá bašta, kterou budu zařazovat častěji:



Další pokud, tentokrát banánové muffiny s kokosem/mákem. Bez mouky, bez cukru, přesto vynikající:



V hlavní roli cizrna. Tu jsem namočila na 12 hod, poté povařila 10 min a následně osmahla na oleji z nakládaných rajčat. V závěru jsem ji smíchala s nakrájenými sušenými rajčaty. Skvělý doplněk k zeleninovému salátu.



Passion-fruit. Jeden z mála tropických plodů, které v tropech chutnají téměř stejně jako zakoupené u nás (k dostání jsou v Tescu). Miluju jejich kyselou chuť Úžasný.


DOBROU CHUŤ Úžasný !!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 werka13 werka13 | E-mail | Web | 3. března 2016 v 20:41 | Reagovat

Vidím, že s matcha čajem máme stejnou zkušenost ;-). Pudink jsem ještě nikde neviděla a ani nevím, jestli bych měla odvahu ho zkusit. Cizrnu jsem zkoušela jednou a neoslovila mne (no - přesnější by bylo, že mi přišla hnusná ;-). Chystám se na pokus s humusem... Po těch 12 hod. namočení je tak měkká, že půjde rozmixovat?

2 radinsen radinsen | 4. března 2016 v 16:01 | Reagovat

Veverko, ano, i já jsem matcha pudingu moc nevěřila, ale příjemně překvapil. Cizrna je po 12 hodinách namočení krásně měkká, jím ji i neupravenou :-) A hummus můžeš zkusit i z lilku. Ráďa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama