Carevny v Barceloně - část 2.

6. června 2018 v 18:14 | Ráďa |  Cestování
U většiny cestovatelských článků věnuji samostatný článek jídlu. Nejinak tomu bude i u naší carevnovské výpravy do Barcelony.

Ráno dělá den. Posnídej sám, o oběd se rozděl s přítelem, večeři věnuj nepříteli (nikdy). Snídaně je základ. A řeknu vám, že v našem hotelu to byl opravdu excelentní základ. Tolik uzeného lososa jsem nesnědla za poslední půlrok, meloun i ananas byl vynikající, stejně jako všechny ty šunky, salámy, sýry, crossainty a džusy. K tomu všemu samozřejmě lahodné preso s mlékem a jako bonus šampaňské. Snídaně se podávala od sedmi hodin a my jsme už za minutu sedm sjížděly výtahem do přízemí hotelu, kde se nacházela hotelová restaurace. Vždy jsme tam byly první (ranní ptáče dál doskáče) a ze všech hostů nejdéle (carevny jedny nenasytné). Prostě ty snídaně stály za to.



A co jsme při rezervaci ubytování nevěděly, v ceně ubytování byla i odpolední "svačina" v podobě ovoce, zeleniny, sýrů, šunky a salámů. Svačina se podávala od 17 do 20 hod, takže pro nás to byla vlastně večeře. A nesměla chybět ani sangria.


Přes den jsme si dopřávaly spíše chuťovky a hlavně tapas.


Ke kulinářským zážitkům v Barceloně rozhodně patří návštěva tržnice St. Josep. Tolik dobrot pod jednou střechou je prostě ráj na zemi. Ovoce, zelenina, sýry, salámy, klobásy, mořské plody, ovocné šťávy tisíce druhů. I my jsme si zde daly do nosu.



Španělské pochoutky jsou opravdu velmi chutné a my jsme si zde naše carevnovské žaludky opravdu rozmazlily.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 werka13 werka13 | E-mail | Web | 11. června 2018 v 18:07 | Reagovat

Oh, vše vypadá super, jen se sliny sbíhají.

2 Ráďa (autorka blogu) Ráďa (autorka blogu) | E-mail | 11. června 2018 v 20:52 | Reagovat

[1]: Děkuji :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama